Egy női bőr pénztárca nagy titkokat rejthet

Tudjuk azt, hogy minden nő egyedi és különleges szeretne lenni. Termékeink sokkal többek, mint csak egy pénztárca. Eleganciát, stílust és egyediséget kölcsönöznek használójuknak. Mindegy, hogy a sarki kisboltban vagy valamelyik plázában veszed elő a pénztárcádat, büszkeséget fogsz érezni, amikor mindenki megnézi mi van a kezedben.

1–21 / 63 találat

Női bőr pénztárcák a klasszikustól a modernig. Minden pénztárca, amit a webáruházunkban forgalmazunk valódi marhabőrből készült. A legjobb minőségre törekszünk és csak azokat a termékeket forgalmazzuk, amelyek megfelelnek az álltalunk meghatározott minőségi elvárásoknak. Nincs több száz darabos választék csakis a legjobbak. Egy bőr pénztárca drágább, mint egy műbőr vagy egy préseltbőr darab, de biztos lehet benne, hogy sokkal ellenálóbb a mindennapi használat során.

Elfogyott
Ingyen posta
Ingyen posta
Ingyen posta
Elfogyott

Női bőr pénztárca, az igényes nő játékszere.

Minden nő arra vágyik, hogy különleges legyen

Elgondolkoztál már azon, hogy hányszor kell elővenni egy nap a pénztárcádat? Sokszor, a boltban, benzinkúton, a plázában, az étteremben, ha bérletet vagy jegyet veszel, egyszóval állandóan. Minden ilyen helyzetben állnak előtted melletted mögötted emberek, akik rád figyelnek, amikor fizetsz, hiszen ilyenkor óhatatlanul is te vagy a középpontban. Érezted már azt, hogy mennyire kellemetlen tud lenni, amikor előveszed a pénztárcádat és az nem úgy néz ki, ahogy szeretnéd. Ütött kopott, elhasznált darab, ami valamikor nagy kedvenced volt, ezért nehezen válsz meg tőle. Hiszen ez annyira tökéletes, megvan mindennek a helye és úgysem lehet már ilyet venni és még sorolhatnám a kifogásokat.

Milyen sok szempontot kell figyelembe venni amikor, megveszel egy pénztárcát. Legyen elég hely a hitel és bevásárló kártyáknak, legyen külön rekesz az aprópénznek és külön tartó a papírpénznek. Akkor még ott van az a sok papír, amit minden nap cipelni kell magaddal, csekkek névjegykártyák és még ki tudja mennyi apróság, amiknek ugyanúgy kell, hogy megfelelő helye legyen. 

 

Milyen termékeket forgalmazunk

Ha egyetlen szóval kellene megfogalmazni, akkor a legjobbakat. Azt valljuk nincs értelme sok száz, sőt akár több ezer pénztárcát árulni egy weboldalon, hiszen az már egy olyan mennyiség, amit nem lehet sem követni, sem rendese átlátni. Mi a letisztultságra törekszünk, ezért maximum 70 darab terméket teszünk fel az oldalunkra. Csak a legjobb darabokat mutatjuk meg neked azért, hogy egyszerűbb legyen meghoznod a döntést. A saját szempontjaink szerint válogattuk ki azokat a pénztárcákat, amelyek megütik azt a mércét, amit mi szeretnénk képviselni a hazai piacon. Nem fogunk forgalmazni a nagyon olcsó pénztárcákat, mert azt gondoljuk, hogy nem lehet olcsón minőséget gyártani. Szintén mellőzzük a préselt bőrből készült termékeket. 

 

Milyen bőrbőlból készülnek a pénztárcák.

Mint említettük nagyon figyelünk a bőr minőségére, például nem forgalmazunk sertésbőrből készült termékeket. Ennek az az oka, hogy a sertésbőr nem annyira ellenálló, mint a marhabőr. Sokkal könnyebben nyúlik és hamar tönkre megy. De akkor milyen bőrökből készülnek a termékeink?

  • Marha
  • Vizibivaly
  • Kecske

Ezek a leginkább jellemző alapanyagok, amiket a gyártás során használnak a készítők.  Ezek közül a vizibivaly bőr a legdrágább és egyben a legelegánsabb. A Valentini cég által gyártott bőr pénztárcák döntő többsége ebből az anyagból van elkészítve. Jellemző rájuk, hogy nagyon strapabírók, ha nem tömöd extrém módon ki, akkor akár 8-10 évig is hű társad lehet.

A marha bőröket jellemzően a lakkbőr pénztárcáknál szokás használni. A lakkbőr egy speciális bőr, amit egy különleges technikával készítenek el. A lényege az, hogy a bőr felületére gyakorlatilag egy vagy több lak réteget visznek fel. Ezzel a bőrt csillogóvá és még ellenállóbbá teszik. Erről bővebben itt tudsz olvasni, ha érdekel.

 

Milyen a divatos női pénztárca

Természetesen, mint a divat minden területén itt is vannak trendek, amik gyakran változnak. Persze megvannak azok a termékek is, amik állandóan ott vannak a köztudatban és soha nem mennek ki a divatból. A női bőr pénztárcák közül jellemzően a krokodil mintás piros lakkbőr darabok azok, amik nem mennem ki a divatból.

A szezonális divatirányzatok jellemzően az évszakokkal szoktak változni. Másfajta pénztárca illik a nyári ruhákhoz és más a télihez. Gondolj bele mennyire életszerűtlen egy nagy brifkó típusú pénztárcával mászkálni, ha csak egy laza nyári ruha van rajtad. Persze az is fontos szempont, hogy színben és méretben passzoljan a pénztárcánk a táskánkhoz is. Érdemes követni a divatot, főleg azoknak, akiknek fontos, hogy trendik maradjanak.

 

Vannak-e bőr pénztárcák olcsón

Biztosan, de itt nem az a kérdés, hogy vannak-e hanem az, hogy milyen a minőségük. Harminc éve foglalkozunk bőrdíszművel és habár a pénztárcákat nem mi készítjük, de rengeteg más terméket, mint például az öveket vagy a tarsolyokat igen. Ennyi év tapasztalatával a hátunk mögött biztosan ki merem jelenteni, hogy nem létezik olyan, hogy olcsó és jó. A valóban jó minőségű bőr nagyon drága, és egy nagyon drága anyagból nem lehet olcsó terméket előállítani. Ha valami olcsó, akkor élni kell a gyanúval, hogy bizony ott valami nem stimmel. Álltalában két lehetőség van vagy nem bőrből készültek a termékek vagy silány a kivitelezés.

Sajnos az, hogy valamire ráírják, hogy valódi bőr még nem jelenti azt, hogy az valóban az is lenne. Létezik olyan eljárás, ahol a hulladák bőröket ledarálják és összekeverik valamilyen ragasztó anyaggal, majd az egyveleget táblásítják és hagyják megszáradni (nagyon hasonló ahhoz ahogy, például az OSB lap is készül). Ezt a táblásított bőrt később valami nagyon olcsó jellemzően sertés bőrrel befedik. Ezeknek az anyagoknak sem a minősége sem a tartóssága nem felel meg az álltalunk elvárt minőségnek. A legnagyobb probléma az, hogy a belső préselt réteg gyakorlatilag akár kézzel is könnyen eltéphető. Nagyon jellemző ezeknek az anyagoknak a használata az olcsóbb pénztárcáknál (sőt akár az igen drága modelleknél is), valamint az öveknél fordul elő nagy számban.

 

Milyen szempontok szerint válasszunk

Sokszor muszáj meghozni a nagy döntést praktikum vagy design. Álltalában úgy szokott lenni, hogy ami nagyon szép és azonnal beleszerettünk az nem praktikus, ami meg praktikus az meg nem igazán tetszik nekünk. Nagyritkán ha a csillagok megfelelően állnak össze, akkor megtalálhatjuk azt a darabot, ami mind a két szempontnak megfelel.

Az igazán kardinális probléma az szokott lenni, hogy nincs a pénztárcákban elég hely a kismillió kártyának. Összeszámoltad már hány kártyát szoktál magaddal hordani?

Gondolom te sem 2-3 darabot, ezért elkezded keresni azt a pénztárcát, amiben mind a 25 darab kártya, elfér. Természetesen az is nagyon fontos, hogy a pénztárca elegáns, sőt kifejezetten karcsú legyen. El kell mindenkit szomorítanom, ilyen nem létezik. Ennek egyszerű oka van, mégpedig a fizika. Nincs olyan, hogy valamiben elfér minden úgy, hogy karcsú maradjon. Ha az elegancia a fő szempont, akkor válaszd a karcsú modellt, és hozzá egy szép kártyatartót, viszont ha a praktikum számít, akkor pedig azt, amiben kényelmesen elfér mindened.

Létezik női divatos pénztárca -megfizethető áron-, vagy ez csak a márkás darabok kiváltsága?

Fontos kérdés, hiszen már tudjuk, hogy mindenki vágyik valami különlegesre és egyedire, csak nem biztos, hogy ki tud fizetni sokszor 40-50000 forintot egy nagy divatcég által forgalmazott bőr pénztárcára. Valljuk meg, hogy sokszor irreálisan el vannak szállva az árak, egy-egy jó nevű terméknél, de ami a legfurcsább, hogy a csillagászati árak mögött, nincs semmi különleges. Nyílván a minőség nem kérdőjelezhető meg egyetlen ilyen darabnál sem, viszont azt is bátran kijelenthetem, hogy az álltalunk forgalmazott darabok felveszik a versenyt a nagyokkal ezen a téren is.

Vannak-e akciók

Sokszor megkapjuk a kérdést vannak-e akcióink. El kell, hogy szomorítsam azokat, akik erre az alkalomra várnak, hogy mi soha nem akciózunk, legalábbis nem a megszokott formában.

Hogy miért? Mert abban hiszünk, hogy minőséget kell árulni, a minőséget pedig nem kell akciózni. Természetesen vannak olyan darabok, amik beszorulnak, és nem viszi el őket sem a neten sem a fizikai boltban senki. Ezeket a pénztárcákat év végén összeszedjük, és felajánljuk jótékonysági célokra. Erről minden év végén lesz egy facebook poszt, ahol majd megkérünk titeket, hogy segítsetek kiválasztani azokat, akiket még karácsony előtt, megajándékozunk egy-egy darabbal.

Végezetül engedjétek meg, hogy annak a pár embernek, akik végig olvasták a posztot (tudom, nagyon kevesen vagytok :) ) had adjak egy kis meglepetést, ha ezt a kódot beilleszted a vásárlás végén a megfelelő helyre, akkor kapsz 5% kedvezményt a vételárból.

Jó vásárlást kívánok és remélem, megtalálod azt a terméket, amit nagyon szeretnél. Ha igen akkor légyszíves likeolj minket a facebookon és az instagrammon.

Baráti üdvözlettel Gyuró Attila termék manager