Férfi bőr pénztárca

Egy férfinek mindössze 2 ékszere lehet az órája és a pénztárcája.

Egy férfi bőr pénztárca stílust és eleganciát kölcsönöz a használójának.Valaha elgondolkoztál már azon, hányszor veszed elő egy nap a pénztárcádat? Az igazság az, hogy  többször is, és mint mindennél, amit sűrűn használunk fontos, hogy azt érezzük, valami különlegest veszünk a kezünkbe.A bőrből már évszázadokkal ezelőtt elkezdtek ruházati és használati  termékeket készíteni. A férfi bőr pénztárca elődje is már nagyon régi korra nyúlik vissza.

  • Minden pénztárcánk 100% valódi bőrből készült
  • Minden termékünkre 14 nap visszavásárlási garanciát biztosítunk. Bátran tesszük ezt, mivel eddig csak a vásárlóink 0.2%-a élt ezzel a lehetőséggel.

1–27 termék, összesen 65 db

Webáruházunkban kizárólag valódi bőrből készült pénztárcákat forgalmazunk. Nincsenek sem műbőr, sem préselt bőr termékeink. Számunkra az a legfontosabb, hogy a vevőink elégedettek legyenek velünk, ezért csakis a legjobb pénztárcákat forgalmazzuk. Nálunk nincs több száz darabos választék, csak azok a pénztárcák szerepelnek a kínálatunkban, amelyek megfeleltek az általunk támasztott követelményeknek.

Ingyen posta

Melyik férfi bőr pénztárca illik hozzád?

Mindegy, hogy még csak most kezded az igazi életet és te az a lázadó vagy, akinek csak a praktikum számít; de az is lehet, hogy már az a cégvezető vagy, akinek muszáj minden apró részletre ügyelnie. Talán te vagy az a személy, aki szereti, ha a különleges bőr pénztárcája tökéletesen belesimul az egyedi öltönyének a belső zsebébe. Esetleg te vagy az, aki többet akar, mint egy egyszerű bőr pénztárca, mert már tudod, hogy az igazi minőség a részletekben rejlik. Nálunk mindenki megtalálja azt, ami a számára legmegfelelőbb. Minden férfi bőr pénztárca kiváló minőségű bőrből készült, figyelve a legapróbb részletekre is a gyártás során.

Miből készülhet egy férfi bőr pénztárca?

A válasz az, hogy szinte bármilyen bőr alkalmas arra, hogy pénztárca készüljön belőle, csak nem mindegy milyen minőségű lesz a termék. Mi a hangsúlyt a minőségre fektettük, ezért nem forgalmazunk olcsó, rossz minőségű bőrből készült pénztárcákat. Ezért van, hogy nem szerepel a választékunkban egyetlen sertésbőrből készült termék sem. A sertésbőr egy gyenge minőségű anyag, sokkal könnyebben nyúlik, deformálódik, mint például a marhabőr, ezáltal nagyon hamar elveszti a pénztárca az eredeti formáját. Szintén nem forgalmazunk úgynevezett préselt bőrből készült termékeket sem. A préselt bőr hasonló eljárással készül, mint az OSB lapok. A használhatatlan maradék bőröket összegyűjtik és ledarálják. A darálékot összekeverik valamilyen enyves folyadékkal, majd az így keletkezett elegyet kiterítik és hagyják megszáradni. Miután megszáradt az anyag, a külső felületére ráragasztanak egy nagyon vékony sertésbőr réteget. Gyakorlatilag ezzel kész is van a bőr, csak az a baj, hogy nagyon silány a minősége.

A teljesség igénye nélkül néhány bőrfajta, amivel szívesen dolgozunk.

  • kecske
  • marha
  • vízi bivaly
Vannak még az úgynevezett lakkbőrök. Sokan félnek tőle mivel az gondolják, hogy nem valódi bőr. Ez nem igaz. A lakkbőrt úgy készítik, hogy a bőr felületére, többször egymás után felhordanak egy speciális lakkréteget. Minden felhordott réteg után hagyják megszáradni a lakkot, majd felület kezelik és jöhet a következő réteg. Az így elkészült bőr nagyon ellenálló felülettel fog rendelkezni. Könnyen tisztán tartható és ellenáll a kisebb felületi sérüléseknek. A bőr minőségét és az árát nagyban befolyásolja az állat fajtája és a gyártás minősége. Míg egy sertés bőrből készült pénztárcát viszonylag olcsón meg lehet szerezni, addig egy vízi bivaly borjúból készült darabért bizony mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Természetesen még ott vannak azok az egzotikus termékek, amelyek kígyó vagy éppen krokodilbőrből készültek.

Egy férfi bőr pénztárca sportos vagy elegáns legyen?

A pénztárca kiválasztása során sok szempontot kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy megtaláljuk azt, ami a számunkra legjobb. Egy konzervatív üzletember, aki a nap nagy részében öltönyt visel, valószínűleg furcsán nézne ki egy sportos pénztárcával, míg egy rövidnadrágos sráchoz nem igazán illik egy vízi bivalyból készült darab. Az a legfontosabb, hogy olyan terméket válasszunk magunknak, amit örömmel viselünk a nap bármely szakában. Általánosságban elmondható, hogy férfi pénztárcáink marha és vízi bivalybőrből készülnek.

Milyen típusú férfi bőr pénztárca létezik?

Kialakítás szempontjából vannak külső kapcsosak. Vannak brifkók azoknak, akik sok készpénzzel mozognak. Ezeken felül megtalálható nálunk a kisebb méretű, az öltönyzsebbe tökéletesen illeszkedő darab is. Válasszon akár sok kártyatartóval készült darabot, vagy egy trendi dollár tárcát, biztos lehet benne, hogy a legjobb minőséget fogja kapni. Hiszünk abban, hogy nincs értelme a több száz darabos termékpalettának, hiszen az csak összezavarja a vásárlót. Mi a mennyiség helyett a minőségre tettük a hangsúlyt.

Dollár tálca

Ez a hagyományos amerikai stílusú pénztárca. Nyitott állapotban közepén egy fém lefogató található. Ez alá lehet a papírpénzt helyezni. Az aprópénztartó általában a külső oldalon van kialakítva. Oldalra nyitható pénztárca Európában általában ez a típusú férfi bőr pénztárca terjedt el. Hagyományosan jobbról balra nyílik, és az aprópénz tartó a belső részen van kialakítva. A papírpénzt felülről lehet behelyezni az 1-3 rekesz valamelyikébe. Jellemzően 5-9 kártyának van hely.

Férfi brifkó

Eleinte a pincérek használták, mivel könnyen lehetett nagy mennyiségű készpénzt tárolni és szortírozni benne. Ma már teljesen elterjedt, hogy bárki használja. Sok kártya és akár fénykép is tárolható benne.

Kártyatartó

Vannak azok a férfiak, akik nem szeretnek sok készpénzt hordani magukkal, inkább valamelyik hitel/bankkártyájukat szeretik használni a fizetés során. Ezek a kártyatartók kifejezetten erre vannak kitalálva. Sokkal kisebb, mint egy férfi bőr pénztárca, de funkcióját tekintve tökéletes választás lehet.

Divat pénztárcák

Vannak olyanok, akiknek a pénztárca nem csak egy használati tárgy, hanem státusz szimbólum is egyben. Azoknak, akiknek fontos, hogy amikor előveszik a zsebükből a bőr pénztárcájukat, akkor mindenki egyből lássa, hogy a tulajdonosa szeretné magát megkülönböztetni a többi embertől.

Férfi bőr pénztárca és irattartó

Férfiak számára is vannak garnitúráink. Általában ezek egy kiváló minőségi bőr pénztárcát és egy színben és stílusban megegyező irattartót tartalmaznak. Meggyőződésünk, hogy kiváló ajándék ötlet férfiaknak.

A valódi bőr illatát semmivel nem lehet összekeverni.

A bőrből már évszázadokkal ezelőtt elkezdtek ruházati és használati termékeket készíteni. A férfi bőr pénztárca elődje is már nagyon régre nyúlik vissza. Eleinte csak az arany vagy ezüst érméket tartották egy bőrből készült szütyőben. Később, amikor a papírpénzek kezdtek elterjedni és a bőr kikészítése is már fejlettebb volt, elkezdődött a maihoz hasonlító bőr pénztárcák készítése. Ma már rengeteg különböző minőségű és típusú bőr közül lehet választani és ez megmutatkozik a bőr pénztárcák nagy választékában is.

Szállítási idő

Fókuszban a gyors kiszolgálás áll.
Amennyiben délelőtt megérkezik a rendelése, akkor aznap átadjuk a futárnak. Ha délután jön meg, akkor pedig másnap fogjuk postázni.

Elállási jog

Mindegy, hogy ajándékba szeretné adni vagy saját magának szeretné valamelyik termékünket. Amennyiben nem nyerte el a tetszését, úgy mi 14 napig kérdés nélkül visszavesszük a terméket.

Garancia

Termékeinkre 6 hónap teljes körű garanciát vállalunk. Amennyiben bármilyen probléma adódna a termékkel, kérem, juttassa vissza a címünkre és mi kicseréljük vagy megjavíttatjuk azt.

Szállítási költség

A szállítási költség egységesen: ingyenes.

Számunkra fontos, hogy ne okozzunk csalódást. Amennyiben bármilyen probléma adódik, akár a szállítással, akár a termékkel kapcsolatban kérem, vegye fel az ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Férfi bőr pénztárca akció

Sokszor megkapjuk a kérdést vannak-e akcióink. El kell, hogy szomorítsam azokat, akik erre az alkalomra várnak, mert mi soha nem akciózunk, legalábbis nem a megszokott formában. Hogy miért? Mert abban hiszünk, hogy minőséget kell árulni, a minőséget pedig nem kell akciózni. Természetesen, vannak olyan darabok, amik beszorulnak, és nem viszi el őket sem az interneten, sem a fizikai boltban senki. Ezeket a pénztárcákat év végén összeszedjük, és felajánljuk jótékonysági célokra. Erről minden év végén lesz egy facebook poszt, ahol majd megkérünk titeket, hogy segítsetek kiválasztani azokat, akiket még karácsony előtt megajándékozunk egy-egy darabbal. Mindenki számára nyitva áll egy ajtó, rajtad áll te melyiket választod.

A valódi bőr illatát semmivel nem lehet összekeverni.

Végezetül engedjétek meg, hogy annak a pár embernek, akik végig olvasták ezt az írást (tudom, nagyon kevesen vagytok :) ) had adjak egy kis meglepetést, ha ezt a kódot beilleszted a vásárlás végén a megfelelő helyre, akkor kapsz 5% kedvezményt a vételárból.
A kód pedig:preval2019
Jó vásárlást kívánok és remélem, megtalálod azt a terméket, amit nagyon szeretnél. Ha igen, akkor légy szíves likeolj minket a facebookon és az instagramon.

Baráti üdvözlettel,
Gyuró Attila,
termék manager