Valentini pénztárca

Valentini pénztárca bemutatása

A Valentini bőrpénztárcák (teljes brandnév: Emporio Valentini) kiválló minőséget képviselnek a piacon. A cég Olasz gyökerekkel rendelkezik és a mai napig is ott készülnek a termékeik. Mind a logó mind a kinézet és a használt bőrtípus egyedi megjelenést biztosít a pénztárcáknak. A vásárlóink is jellemzően visszatérő kuncsaftok, azt szokták mondani, aki egyszer vásárolt Valentini terméket, soha többé nem fog mást venni.

Három nagy termékcsoport van.

  • Férfi pénztárcák
  • Női pénztárcák
  • Női és férfi irattartók.
Női bőr pénztárca Valentini 563-155 Piros 2
Férfi bőr pénztárca Valentini 563-562 Barna
Női bőr irattartó piros lakk

Milyen egyedi pénztárcák vannak a kínálatban?

Természetesen a Valentini cég is készít egyedi pénztárcákat. Ilyen például a férfiaknál az 563-146-os pénztárca vagy a nőiek közül ez a színében is különleges körcipzáros darab.

Milyen hagyományos pénztárcák vannak a kínálatban?

Nem maradhatnak el a hagyományos formák sem, amelyek az eladások döntő többségét hozzák. A hagyományos alatt teljesen mást értünk a férfi pénztárcák esetében és mást a női daraboknál.

Férfi pénztárcák

A férfiaknak szánt termékek hagyományos belső kialakítása úgy néz ki, hogy kinyitás után jobbra van az aprópénz tartó, amely jellemzően egy patenttal zárható, balra pedig a mai világban, már elengedhetetlen irattartó rész. Típustól függően 3-9 kártya befogadására alkalmasak, de sokszor fényképes igazolványt is lehet bennük tartani. A felső részen lehet a papírpénzt behelyezni a pénztárcákba, ehhez legtöbbször 2 rekesz áll rendelkezésre, de előfordul, hogy egy harmadik cipzárral zárható fakk is helyet kap.

Női pénztárcák

Női vonalon már teljesen más a helyzet, a belső kialakítások sokkal változatosabbak, mint a férfi darabok esetében. Ennek a legfőbb oka, hogy a hölgyek sokkal több mindent hordanak magukkal, mint a férfiak. Gondoljunk csak bele, hogy a csekktől a gyerekek iratain keresztül a mindenféle bevásárlókártyákig nagyon széles a paletta. 🙂 Erre rájött a gyártók többsége is, ezért a felmerülő igényeket megértve elkezdték gyártani a változatosabbnál változatosabb darabokat. A valentini pénztárcák is követik a divatot és elérhető szinte az összes ma használatos belső kialakítás.
Ha részletesebben szeretne olvasni a női pénztárcákról, akkor ajánljuk a témában íródott cikkünket.

Női bőr pénztárca Valentini 563-121 Kék
Férfi bőr pénztárca Valentini 56-561 Kék
Valentini szett 563-561 Kék (1)

Milyen bőrből készülnek a Valentini pénztárcák?

Ha röviden szeretném bemutatni, akkor csak annyit írnék, hogy bivalybőrből, de valószínűleg ez nem sok mindent mondana Önöknek, ezért egy kicsit részletesebben bemutatom azt az alapanyagot. A vízibivalybőr talán az egyik legjobb, amiből használati tárgyakat lehet készíteni. Felülete jellemzően fényes, tapintásra kissé merev anyag, ami az idő múlásával kicsit megpuhul, és gyönyörű patina keletkezik a felületén.

Ha szeretne többet tudni, a bőrökről, amiből a pénztárcák készülnek,  akkor érdemes elolvasni a témában íródott cikkünket is.
Elolvasom a cikket

Mennyire tartósak a Valentini pénztárcák?

Nagyon strapabíró darabok. Volt már olyan vásárlónk, aki 12 év után cserélte le a pénztárcáját egy ugyan olyanra, mint amit addig hordott. A Valentini cégre jellemző (talán egyedüliként a piacon) hogy a népszerű darabokat évtizedekig gyártják, így azoknak, akik ragaszkodnak a jól megszokott dolgokhoz, kifejezetten ajánlott márka.

Kiknek ajánljuk a Valentini pénztárcákat?

  • Azoknak, akik szeretik a tartós dolgokat.
  • Azoknak, akik nem szeretik lecserélni a megszokott pénztárcát. A Valentini cég évtizedekig is gyártja ugyanazt a fazont!

A klasszikus, letisztult eleganciát sugárzó Valentini márka női és férfi pénztárcái, irattartói és szettjei örökérvényű értéket képviselnek, így minden helyzetben megállják a helyüket. A többféle méretben, színben és belső elrendezéssel elérhető termékek stílusa egységes, de az árnyalatnyi különbségeknek és csekély eltéréseknek köszönhetően mindenki megtalálhatja köztük a szívéhez legközelebb álló darabot.

A TELJES VALENTINI PÉNZTÁRCA KÍNÁLATOT ITT TUDJA MEGTEKINTENI.

Esetleg ez is érdekelheti

Esetleg ez is érdekelheti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenkilenc + tizenkilenc =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .