1–27 termék, összesen 54 db

Valentini pénztárca – a minőség záloga, már 30 éve

Vannak tárgyak, amelyekhez ragaszkodunk. Ha rátalálunk álmaink pénztárcájára, táskájára vagy irattartójára, éveken át hűséges társunk lesz a mindennapokban. Éppen ezért különösen fontos, hogy ezek a termékek kifogástalan minőségű anyagból készüljenek, precíz és igényes megmunkálással. Az igazán nívós darabok alapanyaga mindenképpen 100% valódi bőr, ami a strapabíróság mellett az eleganciát is biztosítja. Igaz, hogy a bőrből készült kiegészítők drágábbak, mint a szintetikus anyagból gyártott társaik, ugyanakkor sokkal hosszabb ideig használhatók amortizáció nélkül, így nem kell pár hónap-év múlva újat venni helyettük – vagyis hosszú távon nézve igenis megéri egy minőségi női bőr táskába vagy férfi bőr övbe fektetni.

Valentini – a klasszikus elegancia képviselője

A klasszikus, letisztult eleganciát sugárzó Valentini márka női és férfi pénztárcái, irattartói és szettjei örökérvényű értéket képviselnek, így minden helyzetben megállják a helyüket. A többféle méretben, színben és belső elrendezéssel elérhető termékek stílusa egységes, de az árnyalatnyi különbségeknek és csekély eltéréseknek köszönhetően mindenki megtalálhatja köztük a szívéhez legközelebb álló darabot.

Böngészd végig termékpalettánkat, és rendeld meg a számodra legtetszetősebb pénztárcát vagy irattartót kedvező szállítási feltételekkel!