Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Prestige bőr pénztárcák

Egy tárca nemcsak az apró- és papírpénz tárolására alkalmas, hanem a legszükségesebb iratainkat is elhelyezhetjük benne. Legyen szó cipzáras, patentos, rejtett zsebes megoldásokról vagy ezek ötvözetéről, fontos, hogy a praktikus kialakítás mellett tartós anyagból készüljön. Az ebben a kategóriában található női bőr pénztárcák pontosan megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

Bőr pénztárcáink kiállják az idő próbáját, ugyanis napi 1-2 használat mellett is évekig megőrzik feszességüket. Persze kisebb törések, repedések előfordulhatnak az anyag milyenségét tekintve, de ez teljesen normálisnak mondható. Az illesztések, varrások mentén nem számolhatunk szakadásokkal, ahogyan a cipzárak, patentok is megtartják eredeti állapotukat. A felhozatalunkban kapható Prestige bőr pénztárcák tapintása kellemes, és kényelmes használatot ígér.

Prestige bőr irattartók

Csakúgy, mint a pénztárcák esetében, itt sem kell rövid kihordási idővel számolni. Az irattartók előnyös elrendezéssel bírnak, a személyes iratainkat biztonsággal elhelyezhetjük bennük (bankkártya, személyi igazolvány, stb.). Számos színben kaphatók, praktikus patentos megoldásokkal.

Ha új Prestige pénztárcád vagy irattartód mellé női bőr táskát is választanál, itt megteheted. Legyen teljes a szetted, rendelj tőlünk verhetetlen árakon!