Összesen 1 találat

Lorenti női bőr pénztárcák

Ezek a csodálatos bőr pénztárcák még tökéletesebbé teszik megjelenésed, hiszen egyedi és különleges stílust képviselnek. Biztos lehetsz benne, hogy a Lorenti termékeivel kitűnsz majd a tömegből, miközben a praktikus kialakításnak köszönhetően örömmel használod majd őket minden nap. Kínálatunkban számos szín és kialakítás közül választhatsz, így semmi akadálya, hogy megtaláld a számodra tökéletes modellt.

Kényelem, praktikum, divat

Hasonlóan a női bőr táskákhoz, a pénztárcák is számos titkot rejthetnek. A Lorenti termékekben mindennek jut majd hely: külön rekeszben tarthatod a készpénzt, saját tartót kapnak a különböző kártyák, a rejtett zsebekben pedig legféltettebb kincseidet is elrakhatod. Masszív patentok és tartós cipzárak gondoskodnak róla, hogy hosszú ideig élvezhesd új bőr pénztárcád kényelmét, a valódi bőrnek köszönhetően pedig ezek a darabok évekig megőrzik eredeti szépségüket.

Ha a webshopunkból vásárolsz, villámgyors ügyintézésre és szállításra számíthatsz. Ha a rendelésed 15 óra előtt beérkezik, még aznap postára adjuk új Lorenti női bőr pénztárcádat. Ha pedig a kosarad összértéke meghaladja a 14.990 Ft-ot, a csomagot ingyenesen juttatjuk el hozzád az ország bármely pontjára. Ismerd meg a Karelia teljes kínálatát, szerezz be néhány stílusos kiegészítőt nálunk!