Mind a(z) 8 találat megjelenítése


Greendeed pénztárca bemutatása

A Greendeed pénztárcák, hazai tervezésűek és kiválló minőséggel bírnak. Jellemző rájuk az egyedi kinézet, ami színben és a tapintásban is tettenérhető. Design szempontjából a natúr szinek jellemzőek . Több féle belsőkialakítással is megvásárolhatóak a termékek, a klasszikus férfi belsőtől a modernebb kialakításig szinte minden van a szortimentben.

Milyen egyedi pénztárcák vannak a kínálatban?

Magyarországon egyedülállóan különböző nyomott motívumokkal is meg lehet venni a Greendeed pénztárcáit. 3 fő témát járnak körül a motívumok. - Vadászat - Horgászat - Autó-motor-kamion. Ha Önnek is fontos, hogy a hobbiját vagy a hivatását megjelenítse a használati tárgyain is, akkor ez remek lehetőség.

Milyen bőrből készülnek a Greendeed pénztárcák?

A termékek alapanyaga a legkiválóbb fejlesztésű, természetes kikészítésű marhabőr, amelyet jellemzően a barna különböző árnyalataiban vannak jelen. A gyártás során a szokásosnál valamivel vastagabb bőrt alkalmaznak, ezért a tárcák tartóssága megkérdőjelezhetetlen.

Kiknek ajánljuk a Greendeed pénztárcákat?

Elsősorban azoknak, akik szeretik a minőségi termékeket, valamint fontos számukra, hogy egy bőr használati tárgy hordozza a természetes bőrre jellemző jegyeket, Ilyen a szín vagy éppen a tapintás. Kiválló ajándék is lehet belőle, hiszen a motívumok, amelyek a pénztárcán vannak, szinte minden főbb férfi hobbit bemutatnak és valjuk meg egy horgász nagyon tud örülni egy horgászattal kapcsolatos motívumnak.

Esetleg ez is érdekelheti

Esetleg ez is érdekelheti