Rólunk, kik vagyunk, miben hiszünk

Tevékenységünk lassan 30 éves múltra tekint vissza. A kezdetek Alföldi Terézi bőrműves népi iparművész munkásságára vezethető vissza. Eleinte a 90-es években természetesen csak fizikai boltok árulták a termékeinket. Későbbiekben a 2010 környékén váltottunk át az online kereskedelemre és jegyeztük be a karelia.hu weboldalt. A kezdetekben még nem webáruházként működtünk csak egy egyszerű bemutató oldalunk volt. Jellemzően a fő profilunk termékei, (ami a mai napig az étlaptartók készítése) voltak megtalálhatóak az oldalon. A webáruházzá alakulás 2017 ben történt meg és azóta folyamatosan fejlesztjük azt. A talán eddigi legnagyobb változás 2019 Szeptemberében történt, amikor Alföldi Terézia után a Gyuró Attila (a fia) vette át az oldal üzemeltetését, természetesen folytatva a hagyományokat.

Miben hiszünk

Elsősorban a minőségben és az ügyfélelégedettségben. Fontos számunkra, hogy mindenki elégedett legyen a termékeinkel és az általunk biztosított szolgáltatások gyorsaságával. A termékeink körét 2 nagy csoportra lehet osztani. Az elsőbe tartoznak azok, amelyeket saját magunk készítünk. Ilyenek például az övek. A másik nagy csoportba azok a termékek tartoznak, amelyekkel csak kereskedünk. Ilyenek a pénztárcák és a női valamint a férfi táskák.

Honnan származnak a termékeink?

A saját készítésű övekhez az alapanyagot minden esetben Olaszországból importáljuk egy magyarországi inportőrön keresztül. A pénztárcák egy része szintén Olasz a másik része pedig Lengyel termék.