Cégünk családi vállalkozásként alakult 1990-ben. Tevékenységünket Alföldi Terézia bőrműves népi iparművész múltjára alapoztuk. Jelenleg Gyuró Attila a művésznő fia vette át a vállalkozás irányítását.

Alföldi Terézia bőrműves, népi iparművész.

“20 évig gyógyszertári asszisztensként dolgoztam és nagyon szerettem a munkámat, de tudtam, hogy sokkal többvan bennem és az életem még nem teljes. Hirdettek bőrműves szakkört amire azonnal beadtam a jelentkezésemet. Már az első alkalommal tudtam, hogy ez az amire vágytam, mert nagyon megfogott a bőr, mint természetes anyag, és a benne lévő lehetőségek. Sokat zsűriztettem és 1987-ben népi iparművész címet kaptam. Először táskákat, tarisznyákat, sallangokat és apróbb tárgyakat készítettem. Zsűriztettem az Iparművészeti Lektorátusnál is. Fantáziámat megmozgatta a honfoglaláskori sírokból előkerült motívumkincs, amit szintén felhasználok az alkotásoknál
Kiállításaim voltak: Finnországban, Lengyelországban, Olaszországban, Budapesten és országszerte.
Eddigi megrendelőink között szerepel:
Parlament, a Német Nagykövetség, a Miniszterelnöki Hivatal és több Önkormányzat.
Magyarország, Németország, Montenegró éttermei.”

Az elmúlt 10 évben az étlapgyártás és bőr övek készítése vált a fő profilunká.
Minden termékünk készítésénél azt veszük figyelembe, hogy csakis jó minőségű termékeket állítsunk elő. A visszatérő vevő a legjobb vevő. Minden pénzátrca és táska, amit forgalmazunk Olaszországból vagy Lengyelországból származik. Nálunk nincsenek távolkeleti termékek.
Ha bármiben tudunk segíteni kérem forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeink valamelyikén.

Tel:06301783248

Email: INFO@DTADESIGN.HU

Alföldi Terézia és Gyuró Attila