Milyen típusú női bőr pénztárcát válasszak

Milyen típusú női bőr pénztárcát válasszak?

Mivel egy valódi bőrből készült pénztárca drágább, mint egy műbőr vagy szövet darab, ezért sokan elbizonytalanodnak, hogy megéri-e megvásárolni. Ebben a posztban megpróbálunk segíteni a döntés meghozatalában.

A női bőr pénztárcák mind kinézetre, mind belső elrendezésre eltérnek a férfi társuktól. Míg egy férfinak főleg a praktikum és a méret számít, addig a nők bizony sokkal több szempontot vesznek figyelembe a vásárlás során. Ilyen a külső, a belső, a méret, a design, a márka, a szín, és még kitudja mi minden.

Egyenként sorra vesszük a lehetséges szempontokat és megvizsgáljuk, milyen lehetőség közül lehet választani.

Külső design

Az alábbiakat szoktuk a külső alatt érteni

    • szín
    • méret
    • bőr típusa
    • márka
    • felületi minta

Milyen színekben érhetőek el a pénztárcák?

A válasz egyszerű: a szivárvány minden színében. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy nálunk is megtalálható az összes. Vannak olyan extrém darabok, amik nem férnek be az általunk képviselt stílusba.

A szín fontos szempont a vásárlás során. Figyelembe kell venni, hogy a kiválasztott pénztárca passzol-e a táskához, a ruhához vagy az egyéb kiegészítőkhöz. Egy igényes nő mindig odafigyel a színek harmóniájára. Ha csak egyetlen pénztárcát szokott hordani, akkor célszerű olyat válaztani, amely minden ruhához vagy kiegészítőhöz passzol. Ilyen “univerzális” szín a fekete, esetleg a fehér vagy a barna valamelyik sötétebb árnyalata.

Női bőr pénztárca Prestige Körcipzáros Fekete
Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 21-48 Fehér
Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 50-07

Van egy kiemelt szín, ami abszolút kedvenc és ez az eladásainkban is látványosan megmutatkozik, ez pedig a piros. A piros azon kívül, hogy manapság kifejezetten trendi, van egy különös jelentése is. A feng-shui szerint a vörös szín a gazdagsággal van kapcsolatban. Mi lehetne a legjobb választás, ahol ezt demonstrálni tudnád, mint a pénztárcád. Ha hiszel ezekben a misztikus vagy inkább távol-keleti eszmékben, akkor nálunk megtalálhatod a számodra megfelelő darabot.

A piroshoz jól passzol a fehér vagy a fekete is. Ez azért lehet fontos, mert a fekete táska örök és minden hölgynek van legalább egy darab belőle. A fekete táska a piros pénztárcával nagyon dekoratív, bárkinek bátran merjük ajánlani.

Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 76111 Piros
Női bőr pénztárca Valentini 563-586 Piros
Női bőr pénztárca Valentini 563-155 Piros 2

Honnan ered a piros szín szeretete a pénztárcáknál? Az egész a Feng-Shuira vezethető vissza, ugyanis a piros szín a bőséget és az áldást jelenti ebben a Távolkeleti filozófiában.  Az a hiedelem, ha piros pénztárcát visel valaki, akkor mindíg tele lessz pénzel a tárca. Nos ezt nem tudjuk megígérni, de azt igen, hogy dekoratív tartós darabot lehet tőlünk vásárolni.

Vannak még kék, zöld, lila vagy pink pénztárcák is a kínálatunkban, ezek főleg azoknak lesz fontos, akiknek ezek a kedvenc színei, így a kiegészítőikben is vannak olyan darabok, amelyek jól mutatnak majd a pénztárcával.

Milyen méretekben kaphatóak a női pénztárcák?

A legkisebb pénztárcánk 9 centimétertől indul és ezenfelül mindenféle forma és méret szerepel a kínálatunkban. Az ideális méret kiválasztásánál, főleg azt érdemes figyelembe venni, hogy milyen iratok és mennyi készpénz az, amit mindenképpen bele szeretnénk tenni a pénztárcánkba.

A másik lehetséges szempont az, hogy mekkora táskában szeretnénk tárolni a pénztárcát. Egy kisebb táskában nyilvánvalóan nem fog egy nagy pénztárca elférni.

Vannak kifejezetten apró pénztárcáink is, amelyek nagyon jó szolgálatot tehetnek a bulikban, ahol egy csinos ruhához jó választás lehet.

Női bőr pénztárca Prestige 46004 Szürke (1)
Női bőr pénztárca Valentini 563-121 Zöld
Női bőr pénztárca Lorenti 1077 Világoskék

Bőr típusa

Sok állat bőrét lehet felhasználni használati tárgyak készítéséhez. Lehet pénztárcát készíteni például sertés, marha, bárány vagy akár kecske bőrből, de itt vannak még az egzotikus típusok is, mint a krokodil vagy a kígyóbőr.

Mi szinte kizárólag marhabőrből készült pénztárcákat forgalmazunk. A fő ok, amiért meghoztuk ezt a döntést az az volt, hogy szerettünk volna minőségi, de megfizethető termékeket forgalmazni.

Sertésbőrből nem lehet minőségi termékeket készíteni, míg az egzotikus bőrökből készült darabok pedig a megfizethetetlen kategóriát súrolják. A marhabőr mind minőségben, mind kinézetre a legjobb választás volt számunkra.

A marhabőrön belül egy pénztárca lehet lakkbőrből vagy natúrbőrből

Néhány példa a különböző bőr típusokra

Női bőr pénztárca Valentini Körcipzáros Barna
Női bőr pénztárca Prestige 72032 Fekete
Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 52-69 piros

Ebben a blogposztunkban sokkal részletesebben kifejtjük a témát, ha szeretné tudni, hogy melyik bőr hogyan készül, valamint pontosan mi az, amit megvesz, akkor mindenképpen olvassa el. Nagyon sok érdekességet megtudhat belőle

A pénztárca márkája

Szinte minden nagy divatcégnek megvan a saját pénztárcája vagy akár kollekciója. Meglepő módon egyre kevesebb az olyan nagy márka, amely valódi bőrből készült terméket forgalmazna. Főleg a rostbőr vagy műbőr pénztárcák szerepelnek a kínálatukban. Persze ez az árat nem igazán befolyásolja, sokszor egy márkás rostbőrből készült terméket 4-5-szörös áron lehet megvenni a valódi bőrből készültekhez képest. Persze ez nem azt jelenti, hogy a rostbőr termékek jobb minőségűek lennének a valódi bőrhöz képest. Ebben a posztban részletesen leírjuk, mit is gondolunk arról, hogy a nagy cégek, milyen marketinggel adják el a préselt bőr termékeiket.

A pénztárca mintázata

A bőr kikészítése során különböző felületi mintákat lehet a bőrbe nyomni. Ezek a minták kiemelik és különlegessé tehetik a pénztárca kinézetét. Az általunk forgalmazott (nyomott mintás) termékek legtöbbje krokodilbőr mintázatú. A praktikus női bőr táskáink között vannak virágmintásak vagy akár geometriai mintázattal készült darabok is.

Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 50-44 Világosbarna
Női bőr pénztárca Alessandro Paoli 52-69 Pink
Női bőr pénztárca Lorenti 1077 Fekete

Jól látszik, hogy nem könnyű a választás, főleg annak a fényében, hogy ez egy hosszútávú kapcsolat, mivel egy jó minőségű bőr pénztárca akár 8-10 évig is hű társa lehet, és ez még csak a külső volt ezután jön a másik ugyanolyan fontos kérdés:

Női bőr pénztárca belső kialakítása

A külső után a következő sarkalatos pont a belső kialakítás. Ebben az esetben is sok részlet van, amit figyelembe kell venni a választásunknál. A belső kialakítás sokszor talán fontosabb, mint a külső design. Nem mindegy, hogy a mindennapi használata egy pénztárcának kényelmes vagy sem. Szinte minden vevőnk mást szeretne

Vannak, akik szeretik a befizetni való csekket is a pénztárcában tartani, erre a legjobb választás azok a pénztárcák, amelyek felül egyetlen hatalmas zsebbel készültek. Ilyen például ez vagy ez.

Vannak, akik sok készpénzt hordanak magukkal, nekik azok a pénztárcák lesznek ideálisak, amelyek sok rekeszes papírpénztartóval vannak készítve. Ilyenre remek példa például ez vagy akár ez is.

Azoknak, akik főleg kártyával fizetnek az a legfontosabb szempont, hogy minél több darabot tudjanak berakni a pénztárcájukba. Ezekben a bőr pénztárcákban, akár 20 darab hely is rendelkezésre áll a tulajdonosának. Remek példa ez vagy ez vagy akár ez is.

A pénztárca nyitása többféle képen lehetséges

Van olyan pénztárca, amelyik patenttal nyitható. Ezek talán a leginkább elterjedt darabok, mivel biztonságos és gyors megoldást biztosítanak.

Egy másik nagyon kedvelt megoldás a cipzáros. Ennek két típusa létezik. Az egyik az, amikor a pénztárcának csak egy részét nyitja a cipzár, ilyen lehet egy zseb vagy az irattartó rész. A másik az, amikor az egész pénztárcát egy cipzárral lehet kinyitni.

A harmadik fő típus az a keretes megoldás. A keretes pénztárcák legnagyobb előnye, hogy egyetlen könnyed mozdulattal nyithatók. A keretes rész lehet kívül, de az is előfordulhat, hogy a belül van  és így valamilyen belső zsebet, legtöbbször aprópénz tartót takar.

Bármelyik megoldás is szimpatikus, biztos lehetsz benne, hogy minden érték, amit a pénztárcában tartasz, biztonságban lesz.

Reméljük kicsit közelebb kerültek, ezzel a cikkel ahhoz, hogy meghozzák a jó döntést.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

egy × egy =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .