Geendeed bőr pénztárcák

Greendeed pénztárca bemutatása

A Greendeed pénztárcák, hazai tervezésűek és kiváló minőséggel bírnak. Jellemző rájuk az egyedi kinézet, ami színben és a tapintásban is tetten érhető. Design szempontjából a natúr színek jellemzőek. Több féle belsőkialakítással is megvásárolhatók a termékek, a klasszikus férfi belsőtől a modernebb kialakításig szinte minden van a szortimentben.

Férfi bőr pénztárca Green Deed Off Road
Férfi bőr pénztárca Green Deed
Férfi bőr pénztárca Green Deed Motor

Milyen egyedi pénztárcák vannak a kínálatban?

Magyarországon egyedülállóan különböző nyomott motívumokkal is meg lehet venni a Greendeed pénztárcáit. 3 fő témát járnak körül a motívumok. – Vadászat – Horgászat – Autó-motor-kamion. Ha Önnek is fontos, hogy a hobbiját vagy a hivatását megjelenítse a használati tárgyain is, akkor ez remek lehetőség.

Férfi bőr pénztárca Green Deed Vaddisznó
Férfi bőr pénztárca Green Deed Csuka
Férfi bőr pénztárca Green Deed kamionos

Milyen bőrből készülnek a Greendeed pénztárcák?

A termékek alapanyaga a legkiválóbb fejlesztésű, természetes kikészítésű marhabőr, amelyek jellemzően a barna különböző árnyalataiban vannak jelen, de természetesen vannak női modellek is, ahol a hölgyek igényeire jellemző színek, mint a piros vagy a kék is megtalálható. A gyártás során a szokásosnál valamivel vastagabb bőrt alkalmaznak, ezért a tárcák tartóssága megkérdőjelezhetetlen.

Ha szeretné tudni, hogy milyen bőrből készülnek a pénztárcák, akkor érdemes elolvasni a témában íródott cikkünket is. 
Elolvasom a cikket

RFID védelem

Napjainkban előfordulhat, hogy illetéktelenek egy egyszerű kártyaolvasóval le tudják lopni az adatainkat a zsebünkben tartott pénztárcáról. Ez azért lehetséges, mert a PayPass technologiával ellátott hitelkártyákat (RFID) elég ha hozzáérintjük a leolvasóhoz és már meg is történik a tranzakció. Viszont ez fordított esetben is lehetséges, elég ha egy kártyaolvasót közel tartunk a pénztárcához és már meg is történik a tranzakció

A védelemmel ellátott GreenDeed pénztárcák többrétegű anyagot tartalmaznak, amelyek blokkolják az RFID jeleket, így nem tudják sem az Ön személyes adatait, sem a pénzét eltulajdonítani.

Kiknek ajánljuk a Greendeed pénztárcákat?

Elsősorban azoknak, akik szeretik a minőségi termékeket, valamint fontos számukra, hogy egy bőr használati tárgy hordozza a természetes bőrre jellemző jegyeket, Ilyen a szín vagy éppen a tapintás. Kiválló ajándék is lehet belőle, hiszen a motívumok, amelyek a pénztárcán vannak, szinte minden főbb férfi hobbit bemutatnak és valljuk meg, egy horgász nagyon tud örülni egy horgászattal kapcsolatos motívumnak.

Esetleg ez is érdekelheti

Esetleg ez is érdekelheti

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × 3 =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .