Bemutatkozás

Kedves Mindenki!
Első posztunkban szeretnénk bemutatkozni és bemutatni azt, amit csinálunk.

Cégünk a Trézi-art Kft, a Karelia Bt. jogutódjaként több, mint 25 éves múltra tekint vissza. Édesanyánk Alföldi Terézia bőrműves népi iparművész hozta létre, amivel az volt a célja, hogy a bőrműves/bőrdíszműves termékeket népszerűsítse hazánkban és a nagyvilágban egyaránt. Az évek alatt a dolgok sokat változtak és ma már a bőrműves tevékenységünk főleg az étlaptartók és a bőr övek készítésére korlátozódik.

Az oldalunkon megtalálható egyéb termékekkel, úgymint a bőr pénztárcákkal vagy a női bőr táskákkal, főleg kereskedünk, az öveket viszont a mai napig mi készítjük.
Nálunk nincsenek sem kínai, sem távol-keleti pénztárcák vagy táskák, mert azt gondoljuk, hogy a minőség a legfontosabb. Éppen ez az, ami miatt jelenleg Magyarországon a vezető étlaptartó készítők vagyunk. Mi szállítunk a legnagyobb éttermeknek is, úgymint például a Nobunak, a Mátyáspincének, és még sok-sok hazai vendéglátó egységnek.
Az általunk forgalmazott pénztárcákat és táskákat, szigorú szabály szerint válogatjuk. Nem kerülhetnek a kínálatunkba sem textilbőrből, sem rostbőrből, sem műbőrből vagy préselt bőrből készült termékek. Csakis olyanok, amelyek kizárólag 100 százalékban bőrből készültek. Szintén nem forgalmazunk olyan bőrárut sem, ami sertésbőrből készült. Ennek az az oka, hogy a sertésbőr nem alkalmas használati tárgyak készítésére, mivel könnyen nyúlik és deformálódik.

A későbbi posztokban majd részletesebben fogok írni azokról a termékekről, amelyeknél azt gondoljuk, nem biztos, hogy mindenki tisztában van azzal, mit is vesz meg valójában. Részletesen be fogjuk mutatni, mi az a rostbőr vagy textilbőr, vagy éppen a műbőr.

Elsőre talán ennyi az, amit el szerettünk volna mondani, remélem minden posztunk érdekes lesz és át fog tudni adni olyan információkat, amelyekkel meg tudjuk könnyíteni a vásárlást. A későbbiekben fogunk írni például arról is, hogy mik azok a kritériumok, amiknek meg kell felelni egy-egy terméknek a kiválasztás során. Az évek alatt szerzett tapasztalatunknak köszönhetően sok olyan apróság van, amire tudjuk, hogy oda kell figyelni, ha azt akarjuk, hogy a vevőink meg legyenek elégedve az általunk forgalmazott termékekkel.

Köszönjük, ha elolvastad és remélem a jövőben is fogod követni az írásainkat.

Üdvözlettel,
Karelia, minden ami bőr csapata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − hat =

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .